Sport4You Boot camp

Tabăra  boot camp este un program de dezvoltare fizică armonioasa, realizat in aer liber, pe un traseu aplicativ la o altitudine de 1000m. Aceste programe sunt concepute pentru a construi forță și rezistenta, prin intermediul unor serii cu intervale intense, pe durata unei ore, pentru a împinge limita oamenilor mai mult decât o vor împinge în mod normal în sala de forta.

Antrenamentele Sport4You Boot Camp, încep cu pregatirea organismului pentru efort și alergare dinamică, urmată de o mare varietate de exercitii, cum ar fi ridicarea greutăților / obiectelor, tragerea benzilor de cauciuc TRX, împingerea / așezarea, izometria și diverse tipuri de exercitii intense si explozive.. Multe alte exerciții care utilizează greutăți și / sau greutate corporală, similare cu CrossFit, sunt folosite pentru a pierde grăsimea corporală, pentru a spori eficiența cardiovasculară, pentru a crește puterea și pentru a ajuta oamenii să intre într-o rutină de exerciții regulate. Sesiunile se termină de obicei cu stretching.

Există multe alte beneficii ale unei tabere de boot camp, pot ajuta la reducerea hipertensiunii arteriale, a hipertensiunii și a stresului. O parte din acest lucru se datorează eliberării de endorfine, care declanseaza buna dispoziție.

Despre competitie

Organizator

Asociatia Club Sportiv SPORT4YOU

Varta participanti

6+

Durata

7 zile

Locatie

Loc. Dealu Botii, Jud. Cluj

Pret

1200 lei/persoana

Condiții de participare

Poate participa orice persoana clinic sanatoasa, care a implinit 6 ani indiferent de varsta, sex, greutate corporala sau capacitate de efort.Trebuie sa faceti rezervarea cu cel putin 20 zile inainte de debutul programului.

Echipament obligatoriu

Incaltaminte sport adidasi, imbracaminte sport, sosete, sort, tricouri, polar, windstoper subtire, manusi de sala.

Responsabilitate si conditii de participare

Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, în deplina cunoştinţă a aptitudinii de a participa la eveniment, a stării de sănătate fizică şi mentală, precum şi a stării tehnice a echipamentului fiecărui participant;

Organizatorii nu raspund privind starea de sănătate a participanţilor la eveniment. Fiecare participant, indiferent de modul de înscriere, trebuie să semneze o declaraţie de responsabilitate, prin care îşi asuma riscurile ce pot rezulta din participarea la acest eveniment. Pentru minori, declaraţia va fi semnată de un părinte sau tutore. Organizatorii nu pot fi făcuţi răspunzători de nici o dăuna rezultată în urmă participării la eveniment.

Participantii vor manifesta un comportament civilizat, fair-play, faţă de ceilalţi participanti.Nerespectarea normelor de conduită poate duce la eliminarea participantului in cauza la decizia organizatorilor.

Se acceptă participarea sub 18 ani numai cu acordul scris al părinţilor sau a tutorelui.

 • Adeverinta medicala cu mentiunea “apt pentru efort” .

Inscrierea

Inscrierea se poate face fie on-line, prin completarea formularului de inscriere disponibil pe site. Confirmarea înscrierii celor inscrisi online se va face în urma dovezii achitarii taxei de participare prin Ordin de Plata, facut  în conturile afisate mai jos:

 • RON: RO75BTRLRONCRT0211303301
 • EURO: RO25BTRLEURCRT0211303301

(Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti un email la adresa: contact@sport4you.ro cu o fotografie a Ordinului de Plata. Va multumim.)

Nota: Pe Ordinul de Plata, la Beneficiar se va trece ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV SPORT4YOU. La detaliile platii se vor specifica: “Nume, Prenume – Inscriere Bootcamp 2018 “.

Include

 • Programul de antrenament condus de instructor
 • Tricoul evenimentului
 • Cazarea la cabana + 3 mese pe zi si gustari
 • Activitati recreative (caiac, echitatie, foc de tabara)

Nu include

 • echipamentul individual
 • asigurarea medicală individuală
 • alte costuri care nu sunt specificate mai sus

Orarul evenimentelor

6 zile 2 sedinte/zi exercitii fizice a cate 01:30 min efort sustinut inspirat din instructia militara.

Anularea Participarii

Dacă dintr-un motiv întemeiat doriți să anulați participarea la eveniment vă rugăm să anunțați acest lucru la contact@sport4you.ro. Aveți posibilitatea de a transfera locul altei persoane, trimițând un email de solicitare la contact@sport4you.ro nu mai tarziu de 10 zile inaitea inceperi evenimentului. Sarcina de a găsi persoana către care veti face transferul este responsabilitatea dumneavoastra

ATENŢIE!!! Organizatorii îşi rezervă dreptul de a amâna data de desfăşurare a taberei în cazul unor condiţii meteo nefavorabile. Participanţii sunt rugaţi să respecte sfaturile organizatorilor pe parcursul concursului pentru a evita eventuale pericole.
O eventuală modificare de program va fi anunţată cu 24 de ore înaintea startului pe site-ul oficial al taberei: www.sport4you.ro

Cum se ajunge

Dinspre Cluj avem trei variante:

 • DN 1, Cluj-Napoca – Huedin apoi DJ 108 Huedin – Sancraiu – Calata – Belis- Balcesti – Dealu Botii ( pentru partea nordica ) iar la iesirea din Calata spre dreapta pe DJ 108 C , Buteni – Margau – Scrind Frasinet- Rachitele – Dealu Botii.
 • DN 1 , Cluj Napoca – Gilau , aici cotim stanga spre salba da lacuri de pe Somesul Cald si continuam prin localitatile Somesul Rece – Somesul Cald – Marisel – Belis – Dealu Botii
 • DN 1, Cluj Napoca – Capusul Mare se ia la stanga spre Dangau, Marcesti – Rasca – Belis – Balcesti – Dealu Botii. ( 70 km)

Dinspre Oradea:

 • DN 1, la Bologa se ia dreapta pe DJ 103 H , spre Sacuieu iar de la Scrind Frasinet pe aceeasi ruta ca mai sus

Dinspre Alba-Iulia:

 • DN 75, prin Zlatna – Abrud – Campeni – Albac iar de aici pe DJ 108 spre Horea- Matisesti – Poiana Horea -Ciurtuci – Belis- Balcesti-Dealu Botii

Dinspre Deva:

 • Deva – Brad – Stei pe DN 76 in localitatea Sudrigiu se coteste spre Pietroasa iar de aici se urca de-a lungul Crisului Pietros pe un drum forestier pana in platoul Padis , cu legatura Padis – Ic Ponor – Doda Pilii – Rachitele – Dealu Botii

Dinspre Targu-Mures:

 • E 60, trecem prin Turda iar de aici pe DN 75 prin Buru – Baia de Aries – Campeni – Horea – Poiana Horea – Ciurtuci – Belis – Balcesti – Dealu Botii

Coordonate GPS:

Longitudine:22 grade 92”34′(22.92348861694336); Latitudine: 46 grade 67”25′(46.67252762304416)

Am dat startul la inscrieri. Va asteptam!

Copyright 2024 Sport4You