TRAVERSAREA  A LACULUI  TARNITA SUP RACE   

Lacul Tarniţa

Este un lac de acumulare care se găseşte între comunele RâşcaMărişel şi Gilău (judeţul Cluj), la vest de municipiul Cluj-Napoca. Cu o suprafaţă de cca. 215 ha şi o lungime de peste 8 km şi o adâncime maximă de peste 70 de metri, lacul Tarniţa este una din cele mai apreciate zone turistice din judeţul Cluj. Este alimentat de apele Văii Someşul Cald (unul din afluenţii Someşului Mic).[1]

TEMPERATURA APEI

Fiind un lac de acumulare , vara, apa are, de regula, o temperatură de aprox. 18–22 grade Celsius la suprafata lacului (- 1,5 m).

ORGANIZATOR LAKE SEVEN

Asociaţia Club Sportiv Sport4You

OBIECTIVE

Constientizarea si responsabilizarea oamenilor asupra importantei mentineri curate a apelor

Promovarea inotului in ape deschise, o latura a natatiei la inceput  la noi in tara.

Probe

TRAVERSAREA   LACULUI  TARNITA  este un eveniment dedicat atat  pasionatilor de sup  cat si celor care nu practica sup-ul, fiind totodata  o mare sansa de a va familiariza cu acest minunat sport. Puteti participa la urmatorele probe :

TRAVERSAREA   LACULUI  TARNITA 6,5km

La eveniment puteti participa si ca voluntari pentru actiunea de igenizare a lacului, s-au oferind asistenta concurentilor din caiac. Spectatori pot incuraja concurenti de lângă marginea apei.

Inscrierea

Participarea la traversarea lacului  Tarnita se poate face prin completarea formularului de inscriere disponibil pe site-ul SPORT4YOU pana la data de 10.05.2020.

100 lei  pana la data de 01 mai 2020

200 lei dupa data de 01 mai 2020

http://www.sport4you.ro/formular-inscriere-open-water/

CATEGORII

OPEN MASCULIN

OPEN FEMININ

TIPUL TRAVERSARI

Traversare solo.
Traversare stafeta.
Traversare pe echipe.

ECHIPAMENTUL

Pentru a preveni posibilele arsuri cauzate de soare folositi o crema de protectie.

Pentru a evita deshidratrea si crampele musculare pregatiti o bautura izotonica si geluri etc.

Sa aveti pregatit intr-un sac inpermeabil : prosop, patura, folie de supravetiuire, haine uscate si un termos cu ceai pe care le puneti in barca de asistenta

 

Inscrierea

Participarea la TRAVERSAREA LACULUI  Tarnita se poate face prin completarea formularului de inscriere disponibil pe site-ul SPORT4YOU pana la data de 10.05.2020.

200 lei  pana la data de 01 mai 2020

250 lei dupa data de 01 mai 2020

http://www.sport4you.ro/formular-inscriere-open-water/

INSCRIEREA

Inscrierea in competitie se face on-line, prin completarea formularului de inscriere disponibil pe site.. Confirmarea înscrierii online se va face în urma dovezii achitarii taxei de participare prin Ordin de Plata, în conturile afisate mai jos:

RON: RO75BTRLRONCRT0211303301
EURO: RO25BTRLEURCRT0211303301

Nota: Pe Ordinul de Plata, la Beneficiar se va trece ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV SPORT4YOU. La detaliile platii se vor specifica: “Nume, Prenume – Inscriere traversare Lake Seven lacului Tarnita “.

 

Dupa data de 10 mai nu se mai fac inscrieri

Cum poti sustine evenimentul?

Puteti sustine acest eveniment  achizitionand tricoul evenimentului 50 lei s-au participand la eveniment ca voluntar. Obiectivul principal al acestui proiect este constientizarea si responsabilizarea populatiei asupra importantei de a avea ape  curate pentru generatiile viitoare. Dorim sa subliniem importanta acestui proiect prin urmatoarele activitati: primul este traversarea cu sup-ul a acestor 7 lacuri, un simbol al resurselor de apa nationale,  promovarea sportului la noi in tara, prin organizarea unor etape   pe aceste lacuri  si actiunile  de igenizare la care va asteptam alaturi de noi.

Pentru a vă ajuta să vă planificați excursia la evenimentul traversarea lacului  Tarnita, consultați Ghidul de călătorie pentru weekendul inotatorilor disponibil aici:

http://www.sport4you.ro/open-water-inot/

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright 2024 Sport4You