Lacul Beliş-Fântânele este un lac artificial de acumulare din Munţii Gilăului, judeţul Cluj. A fost amenajat în perioada 1970-1974 cu scop hidroenergetic, pe cursul râului Someşul Cald. Are o suprafaţă de 9,8 kmp şi o lungime de aproximativ 14 km, fiind situat la o altitudine de 990 m. Pe malul lacului se află staţiunea turistică Beliş-Fântânele. situat în vestul judeţului Cluj, în partea nordică a munţilor Apuseni, la confluenţa dintre munţii Gilăului (est), munţii Vlădeasa (vest) şi Muntele Mare (sud).
ORGANIZATOR LAKE SEVEN

Asociaţia Club Sportiv Sport4You

OBIECTIVE:

Constientizarea si responsabilizarea oamenilor asupra importantei mentineri curate a apelor
Promovarea acestui sport la noi in tara.

Programul

13 iulie
09:00 Informatii tehnice si prezentarea traseului

09:30 Start traversarea lacului BELIS

13:00 Start 1500 m – 5000 m

15:00 Festivitatea de premiere

CATEGORII

OPEN MASCULIN

OPEN FEMININ

TIPUL TRAVERSARI

Traversare solo.
Traversare stafeta.
Traversare pe echipe.
ECHIPAMENTUL

Pentru a preveni posibilele arsuri cauzate de soare folositi o crema de protectie.

Pentru a evita deshidratrea si crampele musculare pregatiti o bautura izotonica si geluri etc.

Sa aveti pregatit intr-un sac inpermeabil : prosop, patura, folie de supravetiuire, haine uscate si un termos cu ceai pe care le puneti in barca de asistenta

INSCRIEREA

Inscrierea in competitie se face on-line, prin completarea formularului de inscriere disponibil pe site.. Confirmarea înscrierii online se va face în urma dovezii achitarii taxei de participare prin Ordin de Plata, în conturile afisate mai jos:

RON: RO75BTRLRONCRT0211303301
EURO: RO25BTRLEURCRT0211303301

Nota: Pe Ordinul de Plata, la Beneficiar se va trece ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV SPORT4YOU. La detaliile platii se vor specifica: “Nume, Prenume – Inscriere traversare Lake Seven lacului Belis “.

TAXE DE PARTICIPARE

Pt trversari in datele fixate de noi in cadrul Lake Seven :

Lacurile Vidrarul 200 lei persona 1 traversare.

Pentru traversarile solo, antrenamente, rezervari paddelbord s-au iesiri pe lac cu paddelbordul va rugam sa ne contactati.

Kitul de participare include :

Revitalizare in zona de finish;
Medalie de finisher;
Clasament online;
Fotografii de pe traseu;
Cupe, diplome, sampania pentru primele 3 locuri;
Asistenta pe traseu;
ANULAREA PARTICIPARII:

Dacă dintr-un motiv doriți să anulați participarea la cursă vă rugăm să anunțați acest lucru la contact@sport4you.ro. Aveți posibilitatea de a transfera locul altei persoane, trimițând un email de solicitare la contact@sport4you.ro Sarcina de a găsi persoana către care veti face transferul este responsabilitatea dumneavoastra. Dupa efectuarea platii nu se mai restitue taxa de traversare , dar se poate face o solicitare pentru traversare la o alta data.

RESPONSABILITATE SI CONDITII DE PARTICIPARE:

Participarea la SUP RACE Lake Seven se face pe proprie răspundere, în deplina cunoştinţă a aptitudinii de a participa la eveniment, a stării de sănătate fizică şi mentală, precum şi a stării tehnice a echipamentului;

Fiecare participant, indiferent de modul de înscriere, trebuie să semneze la preluarea kitului de concurs, o declaraţie de responsabilitate, prin care îşi asuma riscurile ce pot rezulta din participarea la Lake Seven şi orice pagube survenite din orice motiv, inclusiv pierdere sau furt. Este recomandat ca participanţii să dispună de asigurare în caz de accidente valabilă pentru competiţii sportive.

Organizatorii nu pot fi făcuţi răspunzători de nici o dăuna rezultată în urmă participării la eveniment. Concurentii vor manifesta un comportament civilizat, fair-play, faţă de ceilalţi participanţi în cursă. Nerespectarea normelor de conduită poate duce la retargerea concurentului in cauza la decizia organizatorilor.

Se acceptă participarea concurenţilor sub 18 ani numai cu acordul scris al părinţilor sau a tutorelui;

Concurentii trebuie sa aiba siguranta in apa deschisa, sa stapaneasca cel putin unul din stilurile de inot : fluture (delfin), spate, bras, liber (craul).
Prin semnarea declaraţiilor pe proprie răspundere, participanţii se obligă să respecte prevederile acestui regulament.
Adeverinta medicala cu mentiunea “apt pentru efort” sau asigurare medicala.
Se va purta maieu pus la dispozitie de organizatori.
NU ESTE PERMISĂ

Atingerea caiacului/ barci de asistenta s-au iesirea din apa decat in situatii de urgenta.

SUPRAVEGHEREA CURSEI:

Supravegherea cursei este asigurată de voluntari care vor urmări concurenti de pe caiace, bărci etc. În cazul oricărei stări de disconfort resimţite , va rugam să semnalizati echipajele mobile pentru a fi scoşi din apă. Semnalizarea se va face prin ridicări succesive de mână şi/sau avertizări verbale.

BUNURILE PERSONALE:

Nu avem posibilitatea de a va oferi acest serviciu, va rugam sa aveti in vedere acest aspect.

CRONOMETRAJ

Cronometrajul asigurat de către echipa Sport4you.

PREMII/CLASAMENT

Clasamentul final va fi stabilit în funcţie de timpul fiecărui participant și premiile câștigătorilor vor fi acordate în funcție de clasament.

Locurile 1, 2 şi 3 vor fi premiate cu medalii, diplome ,trofee și alte premii surpriză.

IMAGINI FOTO/VIDEO

Clubul Sportiv Sport4You are drepturi de imagini asupra întregului eveniment. Clubul Sportiv Sport4You poate utiliza imagini foto şi video în diverse materiale de comunicare realizate cu ocazia concursului, atât din timpul desfăşurării cât şi în fazele de start şi finish/premiere.

MENTIUNI:

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a amâna data de desfăşurare a competiţiei în cazul unor condiţii meteo nefavorabile.

Participanţii sunt rugaţi să respecte sfaturile organizatorilor pe parcursul concursului pentru a evita posibile pericole.

O eventuala modificare de program va fi anunţată cu 24 de ore înaintea startului, pe site-ul oficial al competiţiei: www.sport4you.ro

Spor la antrenamente!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright 2018 Sport4You