Despre noi

Sport4You – Sport For Life

Sport4You – Sport For Life este despre alegeri si modul cum pastram zilnic aceste alegeri in centrul preocuparilor noastre. Cand anume simtim ca traim cu adevarat ? In noi sta puterea de a evolua si de a decide cum sa ne traim viata.

Am înfiintat clubul Sport4You din pasiune pentru sport si din dorinta de a va stimula sa practicati activitati fizice in aer liber. In acest scop, noi organizam tabere pentru copii si adulti, cursuri de initiere si perfectionare inot, precum si competitii de profil, educand participantii in spiritul ocrotirii si conservarii mediului, prin actiuni de igienizare – ecologizare a unor zone turistice si prin participarea la alte activitati conexe.

Clubul Sport4You va ofera posibilitatea de a alege inotul in bazin acoperit, iar vara – outdoor. Organizam tabere si cantonamente de pregatire fizica, excursii la munte de maxim 3 zile si, pentru mai multa adrenalina, ture mountain bike de weekend sau tururi specializate de 7 zile, escalada, drumetii montane, open water, scuba diving, echitatie, caiac, concursuri. Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, trebuie sa stiti ca programele sunt adaptate la nivelul de experienta al participantilor. Va asteptam cu drag.

FOLOSESTE-TI POTENTIALUL

null

Florin Tomos

PROF INOT
null

Gabriel Lupan

Prof. Scuba Diving
null

Crisan Lucian

Copyright 2024 Sport4You