• Sup team building performance se adresează companiilor, fiind  o buna modalitate de a va surprinde angajati, oferindule o experienta memorabilia, si  o modalitate inedita de a construi/consolida  o echipa puternica. Este un antrenament excelent al întregului corp și o modalitate de a experimenta frumusețea în aer liber. SUP-ul poate fi practicat de orice categorie de vârstă, începând de la copii, sub supravegherea unui adult,  până la vârste înaintate, întrucât nu necesită condiții speciale, iar nivelul de dificultate este, de regulă, scăzut.

  Team building-ul este un puternic instrument de întărire a relațiilor din cadrul diferitelor departamente dintr-o companie, care contribuie la menținerea unui grad mare de satisfacție la locul de muncă în rândul angajaților.

  Un curs de Sup team building performance este o oportunitate fantastica, distractiva, memorabilia, pentru cresterea increderi si a optimismului la locul de munca. Stresul și depresia sunt obstacole majore care pot sta în calea performanței angajaților. Cursurile Sup teambuilding sunt create special pentru a spori starea de spirit a angajaților și a-i scăpa de stres.

  Puteti alege urmataorele pachete:

  1. CURSURI SUP TEAM BUILDING PERFORMANCE DE O ZI
  2. CURSURI SUP TEAM BUILDING PERFORMANCE IN WEEKEND
  3. CURSURI SUP TEAM BUILDING PERFORMANCE PE PERIOADA VERI
  4. SUP RACE SEVAN LAKE TEAM BUILDING PERFORMANCE

   

  1. CURSURI SUP TEAM BUILDING PERFORMANCE DE O ZI

   

  Este un antrenament excelent al întregului corp și o modalitate de a experimenta frumusețea în aer liber.

  In prima parte a zilei echipele vor fi preluate de  instructori pentru a le prezenta echipamentul  si a le transmite toate elementele de siguranta, astfel incat participantii sa se simta increzatori si relaxati in timpul cursului.

  Locatia : Lacul Belis

  Perioada : 1 mai  – 30 octombrie

  Nivel : incepatori, intermediari, avansati.

  Include : echipament ( placa si pagaia), curs teoretic si practic a 2 sedinte/zi (2ore sedinta), pregatire fizica specifica,  masa ( optional).

  Nu include echipamentul personal: botosei neopren, pantaloni/sort/ vesta/tricou stand up paddle (inclusiv neopren pentru cei mai frigurosi), crema de soare, palarie etc

  Ziua se incheie cu o petrecere “Sup Party”!

   

  1. CURSURI SUP TEAM BUILDING PERFORMANCE IN WEEKEND

   

  Pentru cei care doresc mai multă acțiune  cu boardul, cursurile de weekend sunt  o buna modalitate de a imbina un antrenament excelent a intregului corp cu insusirea unor abilitati noi si distractia in aer liber.

  In prima parte a zilei echipele vor fi preluate de  instructori pentru a le prezenta echipamentul  si a le transmite toate elementele de siguranta, astfel incat participantii sa se simta increzatori si relaxati in timpul cursului.

  Urmarim imbunatatirea   abilităților de baza: echilibrul,  coordonarea,  pentru a putea trece  la explora luciul de apa, in siguranta si a avea  o experiență plăcută.

  Locatia : Lacul Belis

  Perioada : 1 mai  – 30 octombrie

  Nivel : incepatori, intermediari, avansati.

  Include cazare, masa, echipament ( placa si pagaia), curs teoretic si practic a 2 sedinte/zi (2ore sedinta), pregatire fizica specifica, activitati de relaxare (tenis de masa,  echitatie, orientare turistica).

  Nu include echipamentul personal: botosei neopren, pantaloni/sort/ vesta/tricou stand up paddle (inclusiv neopren pentru cei mai frigurosi), crema de soare, palarie etc

  1. CURSURI SUP TEAM BUILDING PERFORMANCE PE PERIOADA VERI

   

  Un curs de Sup team building performance in perioada veri este o buna modalitate de a va surprinde angajati, oferindule antrenamente  in natura, aventură,  cunoastere si o experienta memorabilia. Fiind totodata  o modalitate inedita de a construi o echipa puternica.

  Pachetele sunt de 10 ore ( 2ore/saptamana) locatia lacul Tarnita si lacul Belis – Fantanele.

  Perioada : 1 mai  – 30 octombrie

  Nivel : incepatori, intermediari, avansati.

  Include/ contine : curs teoretic si practic 10 sedinte a 2 sedinte/saptamna (2ore sedinta), pregatire fizica specifica, a intregului corp cu insusirea unor abilitati noi si distractia in aer liber. Odata insusite primele abilitati, participantii vor fi instruiti si implicati , in urmatoarele activitati :

  1. Antrenament funcțional
  2. Întărirea musculaturii
  3. Corectarea posturii
  4. Sup endurance

   

  Nu include echipamentul personal: botosei neopren, pantaloni/sort/ vesta/tricou stand up paddle (inclusiv neopren pentru cei mai frigurosi), crema de soare, palarie etc

  1. SUP RACE SEVAN LAKE TEAM BUILDING PERFORMANCE

                  Sup race sevan lake  team building performance reprezinta o provocare perfecta pentru companiile care vor sa raman cu amintiri memorabile fiind  vorba de traversarea cu sup-urile a 7 lacuri din Romania si sa se implice in campania de igenizare a celor 7 lacuri.

  Subliniem importanta acestui proiect prin doua activitati: primul este traversarea  acestor 7 lacuri, un simbol al resurselor de apa nationale, iar al doilea este constientizarea si responsabilizarea populatiei asupra importantei de a avea ape curate pentru generatiile viitoare.

  Continuam sa dezvoltam acest proiect pentru a constientiza cat mai multi oameni importanta apei curate, prin actiuni de igenizare a lacurilor pe care le traversam.

  Adăugarea unor provocări sportive angajatilor, invatarea unor abilitati noi,  iesirea din zona de confort, duce la cresterea coeziuni, disciplinei, planificari, orientari,  adaugănd un plus  valoare companiei si angajatilor.

   

   

  Echipa dumneavoastra va fi impartita in trei grupe, dupa cum urmeaza:

  Echipa de teren: se va implica activ in activitatea de igenizare  si provocarile care apar, va veni cu solutii la probe legate de poluare, va motiva echipa de pe apa, ii va sustine si va creste moralul si increderea acestora.

    Sup Corporate

  Cum se desfășoara proba de stafeta?

  Companiile pot inscrie o echipa formata din maxim  20 persoane  care vor traversa lacul

  Proba  necesită lucru în echipă, conducere, cooperare și comunicare. Toti participanti trebuie sa ajunga la finis in acelasi timp.

  Abilitățile folosite în timpul unei excursii Sup   pot fi aplicate la multe scenarii diferite la locul de muncă. Într-un loc de muncă de succes, toată lumea trebuie să facă față obiectivelor comune. Cea mai eficientă metoda este că toți oamenii sa se zbată spre un obiectiv comun, cu atât mai ușor va fii atingerea acestui obiectiv.

  Echipa de IT si suport – se va ocupa de necesarul de materiale, foto si video. Echipa aceasta va trebui sa stocheze momentele memorabile si distractive ale acestui teambuilding.

   

  Detalii organizatorice:

  • Grup: 10 - 50 persoane
  • Durată team building: 4 – 5 h
  • Tip: outdoor
  • Seara pool party
 • Copyright 2024 Sport4You