Formular Inscriere Tabere Copii

TABARA

iulie - august
Varsta: 10-17 ani
iunie - august
Varsta: 6-17 ani
iunie – august
Varsta: 10-17 ani
iunie – august
Varsta: 6-17 ani
iunie - septembrie
Varsta: 10+ ani

DATE CURSANT

DATE PARINTI

SPECIFICATII MEDICALE

INFORMATII

Subsemnatul
in calitate de parinte/tutore am luat la cunoștință si sunt de acord cu regulile generale de participare în taberele/evenimentele, organizate de CLUBUL SPORTIV SPORT4YOU disponibile pe siteul sport4you.ro. Sunt de acord cu clauzele contractuale stabilite de comun acord. Autorizez personalul de tabără să ia toate măsurile necesare pentru acordarea asistenței medicale în caz de urgență.
 

INFORMATII

Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV SPORT4YOU ?
In toate taberele organizate de Sport4you vor fi facute fotografii cu copiii din tabara, care vor fi folosite, fara scop comercial, in CD-ul jurnal al taberei si pentru promovarea asociatiei si a proiectului. Sunteti de acord ca pozele facute copiilor in timpul taberei sa fie folosite in materialele promotionale ale clubului ?

Regulile generale de participare in taberele organizate de
Clubul Sportiv Sport4You

INSCRIEREA

Formalitatile de inscriere cuprind urmatorii pasi:

 1. Formularul de înscriere se va trimite pe e-mail la contact@sport4you.ro împreună cu dovada efectuării plătii. in decursul a 5 zile lucratoare, cu specificatia tipului de tabara pentru care optati.
 2. Plata se va face în contul Asociaţiei Clubul Sportiv Sport4You deschis la Banca Transilvania Cod IBAN:
  RON : RO75BTRLRONCRT0211303301
  EURO : RO25BTRLEURCRT0211303301
 3. Vă rugăm să precizați pe ordinul de plată numele copilului/copiilor pentru care a fost efectuată plata.

ECHIPAMENTUL

 1. bocanci (recomandam profil montan)
 2. adidasi de alergare
 3. 2 perechi pantalon lung(1 gros)
 4. 2 sorturi
 5. Minim 3 perechi ciorapi(3 ciorapi grosi)
 6. Minim 3 perechi chiloti
 7. Minim 3 tricouri
 8. 1 polar
 9. pelerina ploaie
 10. 1 caciula
 11. 1 sapca
 12. ochelari de soare (optional)
 13. rucsac de 25 litri (pt copiii sub 10 ani nu au nevoie)
 14. slip
 15. sac de dormit(daca aveti)
 16. izopren
 17. crema de protectie solara

Copilul trebuie sa aiba la el echipamentul inscris in lista cu echipament minim necesar. Nu incarcati prea mult bagajul copilului. Echipamentul se alege in functie de specificul taberei.

TELEFOANELE MOBILE

Fiecare tabara are un telefon de serviciu la care puteti contacta tabara pe baza unui orar prestabilit. Folosirea telefoanelor este admisa doar in perioada destinata comunicarii. In afara acestor ore utilizarea telefoanelor de catre copii nu este permisa.

MEDICAMENTELE /SUPLIMENTE /VITAMINE

In situatia in care copilul dvs este sub tratament pe perioada taberei, medicamentele se predau directorului de tabara, iar tratamentul va fi administrat conform prescriptiei medicului. Ele vor fi administrate dupa caz sau returnate la finalul taberei evitand astfel consumul necontrolat. Fiecare tabara are o trusa de prim ajutor care acopera situatiile ce pot aparea si pot fi gestionate de echipa de instructori. Daca sunt situatii mai grave se apeleaza la un medic.

Responsabilitate

Participanţii îşi asumă întreaga responsabilitate asupra capacităţii de participare, din punct de vedere fizic / medical.Vor manifesta un comportament civilizat, fair-play, faţă de ceilalţi participanţi.Organizatorii nu pot fi făcuţi răspunzători de nici o dăuna rezultată în urmă participării la taberele/evenimentele organizate de clubul Sportiv Sport4you.

DAUNE / EXCLUDEREA DIN TABARA

In cazul in care copilul dvs. constient, din neatentie sau din rea vointa produce daune in interiorul locatiei taberei, echipamentelor din tabara sau tertelor persoane, parintii sau tutorele legal va fi obligat sa suporte cheltuielile aferente.

Dupa inceperea taberei, daca copilul dvs nu respecta regulile de conduita, consuma alcool sau droguri, absenteaza sau refuza sa participe la activitati fara un motiv intemeiat, fura, are accese de violenta sau rasism, directorul de tabara sau organizatorii sunt indreptatiti sa solicite ca in cel mai scurt timp sa retrageti copilul din tabara.

Va asiguram ca echipa Sport4you va face tot posibilul ca toti copiii sa beneficieze de un regim uniform si echidistant si isi exprima regretul daca se produc evenimete pentru care un copil paraseste tabara.

RENUNTAREA LA TABARA

Se poate face in urmatoarele conditii:

 1. Inainte de sosirea in tabara din motive medicale ( se prezinta dovada medicala). Taxa se recupereaza 100% scazandu-se comisionul bancar.
 2. In timpul taberei daca apar situatii ce necesita ingrijiri medicale se scad zilele ramase .
 3. Renuntarea din alte motive nu se restitue bani.

FOTO

ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV SPORT4YOU prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin acest document in scopuri de gestiune economico-financiara si administrativa, precum si de marketing, reclama si publicitate. Datele dvs. nu vor fi dezvaluite unei terte persoane. Pe viitor, aceste date ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră. În cazul în care nu doriţi aceasta, bifaţi NU. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea lor. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

In toate taberele organizate de Sport4you vor fi facute fotografii cu copiii din tabara, care vor fi folosite, fara scop comercial, in CD-ul jurnal al taberei si pentru promovarea asociatiei si a proiectului.

TRANSPORT

Transportul copiilor pana la locatia taberei este in responsabilitatea parintilor sau a tutorelui legal. La cerere putem sa asiguram transportul pentru grupuri de minim 8 copii.

SOSIREA IN TABARA

Copilul dvs trebuie sa aiba la el urmatoarele documente:

 1. formularul de inscriere in original, semnat de cel putin unul dintre parinti (sau tutorele legal al copilului);
 2. adeverinta medicala ca este apt pentru efort fizic (de la medicul de familie);
 3. avizul epidemiologic (de la medicul de familie);
 4. lista de inventor (optional)

Va rugam sa anuntati cu minim 3 zile inainte de inceperea taberei ora la care soseste in tabara copilul dvs. Aceste reguli trebuiesc respectate pentru buna desfasurare a taberelor, dar suntem deschisi la a accepta idei si sugestii pentru imbunatatirea lor, va multumim daca ni le faceti cunoscute.

Formularul de înscriere se va trimite pe e-mail la contact@sport4you.ro împreună cu dovada efectuării plății.Vă rugăm să precizați pe ordinul de plată numele copilului/copiilor pentru care a fost efectuată plata.Vă rugăm să citiți secțiunea de regulament a taberei disponibilă pe site-ul www.sport4you.ro

Cu respect,
Echipa Clubul Sportiv Sport4you

Presedinte – Tomos Florin 0743028908

Copyright 2024 Sport4You