Formular Inscriere Tabere Schi Copii

DATE CURSANT

DATE PARINTI

SPECIFICATII MEDICALE

INSCRIEREA

Formalitațile de inscriere cuprind urmatorii pasi:
1. Se completeaza de catre parintele copilului formularul de inscriere de pe site-ul www.sport4you.ro.
2. Se achita taxa de participare integral sau jumatate in momentul inscrierii pe site, cu card bancar sau cu virament bancar, in contul
RON: RO75BTRLRONCRT0211303301 sau
EURO: RO25BTRLEURCRT0211303301
Taxa de chirie a echipamentului de schi si taxa de transport pe instalatia de schi le vom primi ulterior de la copilul dvs.
3. Se restituie 50% din prețul taberei in cazul in care renunța la tabara cu maxim o saptamâna inaintea taberei, restul banilor se rețin.

Conditii meteorologice
in cazul in care, in ziua plecarii in tabara, pârtia de schi este inchisa, vom returna suma achitata.
Echipamentul
Copilul trebuie sa aiba la el haine necesare pentru perioada taberei. Sa aiba haine de schimb in cazul in care isi va uda hainele. Sa aiba la indemâna carnetul de elev stampilat pt. anul respectiv. incarcarea cu mai mult decât echipamentul cerut in tabere nu face altceva decât sa ingreuneze deplasarea copilului dvs, implicit a grupului din care face parte.
Telefoane mobile
Telefon de serviciu pentru a contacta copii: 0743028908. Copiii nu au voie sa foloseasca telefoane mobile in timpul activitaților zilnice din tabara. Telefoanele se aduna/retin; seara, copii vor primi telefoanele pentru a putea comunica cu dvs. Strângerea acestora reduce considerabil riscul de pierdere, furt sau deteriorare a telefoanelor. Utilizarea telefoanelor in timpul activitaților scade atenția copiilor. De acelasi regim se bucura si MP3 Player-ele sau alte dispozitive de ascultat muzica, tabletele si laptop-uri.
Medicamentele
in situația in care copilul dvs. este sub tratament pe perioada taberei, medicamentele se predau directorului de tabara, iar tratamentul va fi administrat conform prescripției medicului. Ele vor fi administrate sau, dupa caz, returnate la finalul taberei, evitându-se astfel consumul necontrolat. Tabara are o trusa de prim ajutor care acopera situațiile care pot aparea si pot fi gestionate de echipa noastra. Pentru situații mai grave, se apeleaza la salvamont sau, dupa caz, la un medic. De asemenea, daca copilul raspunde mai bine unor anumite medicamente, va rugam sa le trimiteți cu el in tabara. In cazul alergiilor, va rugam sa precizați, daca aveți cunostința, natura lor si tratamentul impus de medic.
Pornirea in tabara
Transortul copiilor trebuie asigurat de catre parinți.
Documente necesare
Adeverința medicala care atesta ca este sanatos si apt pentru efort fizic (de la medicul de familie), carnet de elev.
Foto
in taberele organizate de noi, vor fi facute fotografii si materiale filmate cu copiii din tabara, care vor fi folosite, fara scop comercial, pe site sau pe facebook, si pentru promovarea imaginii clubului.
Excluderea din tabara
Dupa inceperea taberei, daca copilul dvs consuma alcool, tutun sau droguri, absenteaza sau refuza sa participe la activitați fara motive intemeiate, fura, are accese de violența sau rasism, nu respecta regulile de conduita, directorul de tabara sau organizatorii sunt indreptațiți sa solicite ca, in cel mai scurt timp, sa retrageti copilul din tabara fara posibilitatea de a recupera plata serviciilor. Va asiguram ca echipa Sport4you va face tot posibilul ca toți copiii sa beneficieze de un regim uniform.
Daune
in cazul in care copilul dvs., din neatenție sau din rea voința, produce daune in interiorul locației taberei, echipamentelor din tabara sau tertelor persoane, parinții sau tutorele legal vor fi obligați sa suporte daunele aferente.
Subsemnatul, parintele/tutorele participantului am luat la cunostința de regulile generale de participare in taberele organizate de Sport4you, si sunt/suntem de acord cu clauzele contractuale stabilite de comun acord. Autorizez personalul de tabara sa ia toate masurile necesare pentru acordarea asistenței medicale in caz de urgența, in funcție de starea participantului.

Copyright 2018 Sport4You